Gerhagen - Bosmuseum Gerhagen
187

On Saturday, 25 July 2020

Informations

Regionale Gerhagen

Start times from 10:00 to 12:00


Briefing

Bieke VAN ELSACKER - Omega, Friday, 19 June 2020

zaterdag 25 juli 2020: Regionale Gerhagen

Briefing

Teneinde een wedstrijd te kunnen aanbieden met respect voor de corona-maatregelen, zullen er een aantal speciale maatregelen gelden; gelieve deze strikt te respecteren.

Inschrijvingen
Geen inschrijvingen ter plaatse.
Op voorhand inschrijven is verplicht en dit uitsluitend via O'Punch en dit tot uiterlijk woensdag 22 juli. Je wordt automatisch ingeschreven op de omlopen zoals hieronder gedefinieerd tenzij je een afwijking vraagt via de kolom “Opmerkingen”. Gelieve ook een starttijd te bepalen waarbij omlopen 1 en 3 starten op onpare minuten en omlopen 2 en 4 op de even minuten. Startvenster is tussen 10:00 en 12:00.
1 7,5 km H20, H21, H35, H40
2 5,5 km H16, H18, H45, H50, H55, H60, D16, D18, D20, D21, D35, D40, D45
3 4,0 km H10, H12, H14, H65+, D10, D12, D14, D50+
4 3,0 km beginners
Check aub uw SportIdentnummer; indien geen nummer vermeld kan er niet deelgenomen worden (volgens de Coronamaatregelen mag enkel persoonlijk materiaal gebruikt worden).
Inschrijvingsgeld wordt afgerekend via de clubs. Opgelet: net zoals bij andere wedstrijden met voorinschrijving wordt deelname aangerekend ook als je niet komt deelnemen!!
Uitzonderlijk geen kinder-O.


Wedstrijdcentrum en parking
Er wordt geen wedstrijdcentrum voorzien.
Plaats van bijeenkomst is de aangegeven parking.
Gelieve niet vroeger dan een kwartier voor uw startuur toe te komen op de parking.


Kantine / kleedkamer / toiletten
Er zal geen kantine zijn (breng dus je eigen drank mee voor na de wedstrijd) alsook geen omkleedruimte noch wasgelegenheid.
We checken nog of de (beperkte) toiletfaciliteiten nabij het Bosmuseum beschikbaar zijn (= dicht bij de aankomst).


Verloop van de wedstrijd
Vanop de parking begeven de deelnemers zich rechtstreeks naar de startarea. Wandel of loop hier rond tot aan je starttijd maar respecteer hier ook de 'social distancing'. Een startverantwoordelijke zal je naam afroepen waarna je de startzone betreedt. Allereerst moet je je handen ontsmetten met de handgel die beschikbaar zal zijn. Daarna leg je je SportIdent eerst in de “CLEAR” en daarna in de “CHECK”-post en vervolgens ga je naast de bak met je kaart staan. Er zijn geen losse postbeschrijvingen, deze staat op de kaart gedrukt. Op het signaal van de startverantwoordelijke neem je je kaart; leg je SI in de “START”-post en vertrekt. Personen die te laat aan de start komen zullen moeten wachten op het eerstvolgende vrije slot op hun omloop (= beslissing van startverantwoordelijke).
De controleposten in het bos zijn geprogrammeerd voor contactloos gebruik indien men een SIAC-versie gebruikt.
Na de aankomst volgt men het rood-witte lint tot bij de wedstrijdcomputer. Na het uitlezen (respecteer de afstand!) van de SI-cards krijgen de deelnemers geen uitleesbriefje; details en uitslag kunnen dezelfde dag geraadpleegd worden op helga.com. Aan de aankomst zal ook een handgel beschikbaar zijn om je handen te ontsmetten.

Het klassement wordt opgemaakt per geslacht en per omloop.


Einde wedstrijd
Passeer altijd opnieuw langs de wedstrijdcomputer, ook bij opgave.
De controleposten worden opgehaald vanaf 13.30 uur.


Slotbemerking:
Bovenstaande procedure is gebaseerd op de huidige inzichten van de overheid en deze kunnen te allen tijde veranderen. Check dus regelmatig (en zeker de dag voor de wedstrijd) de website nog eens om de meest recente versie van de maatregelen te lezen.

Jury
De jury voor de wedstrijd bestaat uit Koen Bosmans, Rudi Aerts en Walter Van Krunckelsven.

Location

Bosmuseum Gerhagen

Zavelberg
Tessenderlo
Belgium

Signalisatie vanaf de weg Geel-Schaffen

51°3'9.72"N 5°2'9.78"E
51.0527, 5.03605

hilariously.thus.horseback

Registrations
Name Club Course Sportident
Contact

Koen Bosmans